El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La moda personalitzada es trasllada al centre d'Alcoi

Todomenosleopardo al carrer Sant Llorenç/JD

Todomenosleopardo organitza un sorteig amb motiu de la seua reobertura

La personalització i el disseny no son aspecte que tracte el client, per a Todomenosleopardo permeten al client aquesta llibertat, per aixo, amb motiu de la seua reobertura, s'organitza un sorteig d'un sopar temàtic per a dos persones al Restaurant El Templete.

La creativitat i la personalitat van lligades de la mà, i a vegades açò no és possible per les limitacions que en posa l'entorn. En la moda i la vestimenta és igual, ja existeixen unes peces estàndard, un exemple que estiga fora d'aquest cercle seria Todomenosleopardo, que aporta als clients la llibertat d'estilitzar la roba al seu estil, en aquest cas, les peces vaqueres.

Begoña Pardo, propietària, trasllada la seua idea al centre d'Alcoi, concretament al Carrer Sant Llorenç, on els clients podran escollir com volen vestir. En un moment en què es debat la revitalització del centre, i amb el recent tancament de comerços centenaris, també es veu la part positiva i d'aposta de comerciants pel aquest barri de la ciutat. 

A més, amb motiu de la seua reobertura, s'organitza un sorteig d'un sopar temàtic per a dos persones on s'oferira un vi etiquetat específicament per a l'esdeveniment i la personalització de dos samarretes per als guanyadors. Aquest sopar és possible amb el suport de la blogger (Blogtiful) Maria Santonja i el Restaurant El Templete.

Per a entrar al sorteig solament s'ha d'inscriure's a la seua web.