El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La model i empresària, Eugenia Silva, visita Germaine de Capuccini

Eugenia a Germaine

També ha estat a Alcoi per conèixer la nostra cultura i gastronomia. Ha conegut també la Font Roja i l’Hotel Masia La Mota.

Eugenia Silva ha conegut de primera mà les instal·lacions de Germaine Capuccini a Alcoi. És ambaixadora global de la marca des de febrer de 2020. Cal recordar que la firma alcoiana ha rebut recentment el Premi ‘Vogue Belleza’ al millor tractament en cabina a la seua XIX edició amb Timexpert Rides.

L’empresària i model Eugenia Silva representa els valors de Germaine com són “innovació, professionalitat i compromís social sobretot amb la dona". A banda de les instal·lacions de la reconeguda empresa, també ha estat a Alcoi per conèixer la nostra cultura i gastronomia. Ha conegut també la Font Roja i l’Hotel Masia La Mota.

Germaine de Capuccini ha rebut a Eugenia Silva amb una visita a les instal·lacions per a conéixer els més de 18.000 metres quadrats de l'empresa, al seu equip i el seu procés de creació. La visita ha iniciat en el despatx de Donya Carmen Vidal, fundadora de Germaine, on ha conegut la història de la firma de mà de Marina Cerdà, directora de Comunicació de la companyia. La Direcció General ha obsequiat Eugenia amb el cigne commemoratiu en honor a càrrec seu com a ambaixadora. La visita al despatx ha culminat amb una afectuosa dedicatòria de l'ambaixadora en l'emblemàtic llibre de signatures, el qual alberga entre altres, dedicatòries de grans celebritats i persones rellevants per a la marca.

Posteriorment han visitat a fàbrica guiada per José R. Giner, director general, per a conéixer tots els secrets de l’empresa. Per la seua part Inmaculada Vivó, directora tècnica, ha realitzat una explicació del procés de creació i desenvolupament dels tractaments cosmètics.


La seua estada a la província ha culminat amb la visita d'Eugenia Silva a la clínica Enea d'Alacant de la ‘influencer’, Teresa Andrés Gonzalvo i la doctora Gracia Bañón.