El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Mostra de Teatre creix unida a Alcoi

  • La ciutat espera la Mostra, i la Mostra gaudeix de la ciutat

Miquel Santamaria, director del certamen, i Raül Llopis, regidor de Cultura d'Alcoi, fan balanç de la intensa setmana de funcions viscuda sense restriccions a la ciutat. La Mostra ha estat exitosa, creix i ho fa de la mà del municipi, cada vegada més integrat i pendent d'aquest esdeveniment únic.

Molta satisfacció en l'organització d'una Mostra de teatre històrica pel fet d'haver tornat en la seua plenitud i sense restriccions. Però també perquè ha estat la més intensa dels seus 31 anys d'història pel que fa a nombre d'espectacles, funcions i espais.

Segons Miquel Santamaria i Raül Llopis, les felicitacions arriben des de tots els costats. Cal recordar que aquesta és una fira d'arts escèniques pensada i organitzada perquè les companyies mostren els programadors i els distribuïdors les seues representacions. Un gran aparador que es tradueix en contractacions posteriors. Per això, la Mostra ha de ser un festival agradable, amb bons escenaris i instal.lacoins i una programació ben estructurada. Si a tot això afegim l'hospitalitat d'una ciutat que, en boca de Llopis, cada vegada cohabita més i millor amb aquesta fira d'arts escèniques, el resultat és la Mostra de Teatre d'Alcoi.


És prompte per a oferir xifres, però Santamaria parla de vora 10.000 espectadors en 7 dies de representacions (comptant la pre-mostra) i que ha atret l'interés de programadors, gestors culturals i públic d'Alcoi. I com apunta Llopis, cada vegada més espectadors de les comarques.