El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La murera Carla Reig Giner es classifica per a la final de caça menor amb gos en desembre

La murera Carla Reig Giner es classifica per a la final de caça menor amb gos en desembre / Vila de Muro
Carla és campiona provincial i subcampiona autonòmica d'aquesta modalitat

Carla Reig de Muro participarà en desembre en la final de caça menor amb gos. Va ser campiona provincial en octubre i subcampiona autonòmica en novembre.

La murera Carla Reig Giner té una trajectòria esportiva plena d'èxits en la competició de la modalitat caça menor amb gos.

Els terrenys cedits pel Club de Caçadors “la Monfortina” de Monforte del Cid en octubre va arreplegar el campionat provincial en el qual, Carla, del Club de caçadors “La Primitiva” de Muro d'Alcoi, va ser primera junt amb la seua gosa Traca, de poc més d'un any. Així va obtenir la classificació per al campionat autonòmic que es va disputar en novembre en la localitat Castellonenca d'Azuébar.

Carla va ser subcampiona i va aconseguir una de les dos places que la Comunitat Valenciana té per a la final d'Espanya.

Aquesta serà la tercera vegada que participarà en el campionat nacional. Carla Reig està molt contenta de poder participar en una competició en la qual és molt difícil classificar-se i diu que “el millor del campionat és quan arribe al control amb la meua Traca i veig que m'estan esperant els meus pares, el meu nebot, la meua germana, el meu cunyat i la meua parella”.

La gran final del campionat d'Espanya de caça menor amb gos se celebrarà el 9 de desembre en la Vall de la Serena (Badajoz).

A banda d'aquestes competicions, Carla ha competit i aconseguit en 2017 diversos títols com són Campiona de la Copa València 2017 de blancs a braç, campiona autonòmica en compak sporting, Campiona autonòmica en recorreguts de caça, Campiona autonòmica en blancs a braç, cinquena posició amb l'equip d'Espanya de dames en el Campionat del Món de Compak Sporting realitzat a l'agost a França…

Li desitgem molta sort per al campionat d'Espanya