El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

La murera Carla Reig nomenada esportista d'elit de la Comunitat Valenciana

Carla Reig Giner/Facilitat per l'Ajuntament de Muro

Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana han fet públic el seu nomenament

Carla Reig es converteix en esportista d'elit de la Comunitat Valenciana pels mèrits aconseguits en els esports de caça i tir l'any 2017.

Carla Reig Giner, procedent de Muro aconsegueix ser esportista d'elit de la Comunitat Valenciana pels seus mèrits esportius en caça i tir esportiu en 2017.

La seua integració a aquest grup d'elit el va fer públic amb una llista anual en el DOCV la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

L'esportista murera ha aconseguit una gran quantitat de títols durant l'any 2017 com campiona autonòmica en Compak sporting, subcampiona autonòmica en caça menor amb gos i altres més. Ha arribat a obtenir els mateixos resultats o millorar-los d'aquestes competicions a aquest 2018.

Carla porta un entrenament totalment complet, ja que com molts esports, has d'estar constantment vinculat a tot el que rodeja a l'esport que practiques, com pot ser l'escopeta o el seu gos, Traca Nina.

I es que Carla Reig es mostra orgullosa per tot allò que està fent i dona les gràcies a la seua família i parella per donar-li tot el suport i per haver-li transmés els valors de la naturalesa i la caça.