El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La murera Carla Reig nomenada esportista d'elit de la Comunitat Valenciana

Carla Reig Giner/Facilitat per l'Ajuntament de Muro

Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana han fet públic el seu nomenament

Carla Reig es converteix en esportista d'elit de la Comunitat Valenciana pels mèrits aconseguits en els esports de caça i tir l'any 2017.

Carla Reig Giner, procedent de Muro aconsegueix ser esportista d'elit de la Comunitat Valenciana pels seus mèrits esportius en caça i tir esportiu en 2017.

La seua integració a aquest grup d'elit el va fer públic amb una llista anual en el DOCV la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

L'esportista murera ha aconseguit una gran quantitat de títols durant l'any 2017 com campiona autonòmica en Compak sporting, subcampiona autonòmica en caça menor amb gos i altres més. Ha arribat a obtenir els mateixos resultats o millorar-los d'aquestes competicions a aquest 2018.

Carla porta un entrenament totalment complet, ja que com molts esports, has d'estar constantment vinculat a tot el que rodeja a l'esport que practiques, com pot ser l'escopeta o el seu gos, Traca Nina.

I es que Carla Reig es mostra orgullosa per tot allò que està fent i dona les gràcies a la seua família i parella per donar-li tot el suport i per haver-li transmés els valors de la naturalesa i la caça.