El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La música alcoiana es trasllada a Croàcia

José del Valle (al centre, amb camiseta negra) assajant amb la banda que se'n va/Facilitat per José del Valle

L'ensemble ENSA interpretara l'obra de José del Valle "OXYMORON 3" al XVIII World Saxophone Congress el dia 10 de juliol

L'obra de José del Valle OXYMORON 3 serà interpretat al XVIII World Saxophone Congress el dia 10 de juliol per l'ensemble ENSA, a la ciutat de Croàcia.

José del Valle, compositor alcoià, professor de Viola i Vicedirector al Conservatori Profesional "Ana María Sánchez" d'Elda, ha aconseguit que la seua obra OXYMORON 3 puga ser interpretada a la ciutat de Zagreb al Teatre Nacional de Croàcia per al XVIII World Saxophone Congress el dia 10 de juliol, i que serà interpretada per l'Ensemble de Saxofons d'Alacant (ENSA).

L'obra va ser estrenada pel mateix ensemble l'any 2017 a la ciutat portuguesa d'Oporto per l'European Saxophone Congress d'Oporto.

A més, José del Valle, que també es col·laborador de l'Escola de Composició i Creació d'Alcoi (ECCA) i deixeble del compositor Javier Darias, ha fet que les seues obres siguen interpretades per diferents grups com Florilegium String Quartet, Ensemble SINKRO, Duo Lisus, i molts més.