El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La música de Mecano arriba al Teatre Río d'Ibi

Robin Torres./ Página web de la cantant

Robin Torres i el seu grup interpreta les cançons d'un dels grups més importants de la música en el nostre país, en un espectacle al qual han anomenat "Hija de la Luna"

"Hija de la Luna" és la gira de la cantant sevillana Robin Torres. Un homenatge a la música d'una de les bandes més importants d'Espanya, Mecano, i que va marcar a moltes generacions. 

Robin Torres, ha recreat l'última gira que aquest grup referent dels anys 80 va realitzar, "Aidalai Tour", amb les cançons que van cantar durant aquests concerts i a més afegint algunes de les mítiques. Gràcies al paregut de la seua veu amb la de Ana Torroja, l'escenografia i vestuari inspirats en els del grup, i el que s'haja respectat al 100% la música i la instrumentació, fan que els fans de Mecano tornen a viure els anys daurats de la banda. 

Aquesta cantant va participar en La Voz, i va ser elogiada per Alejandro Sanz, Malú, Laura Pausini i Antonio Orozco. 

L'actuació serà el dissabte 13 d'abril al Teatre Rio Ibi, i haurà dos sessions, una a les 18.30 h i una altra a les 21.00 h, però, que ja té les entrades esgotades. Es podran comprar a la taquilla del teatre i a Bacantix.