El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La música especial de la capitania d'Els Verds 2018 es podrà gaudir en un concert solidari

El capità d'Els Verds 2018 amb el compositor de la música Saül Gómez. En la taula també representants de la banda Santa Cecília de Castalla i la colla d'Ontinyent, la presidenta de l'associació de familiars i malalts d'Alzheimer d'Alcoi i el primer tro de la Filà
El concert serà el pròxim 10 de març al Teatre Calderón, i serà en benefici de l'Associació de familiars i malalts d'Alzheimer d'Alcoi i comarca

La banda Santa Cecília de Castalla i la Cola de Xirimiters d'Ontinyent, dirigits per Saül Gómez, ens ofereixen un avanç musical de la capitania d'Els Verds. Serà en un concert el pròxim 10 de març a benefici de l'Associació de familiars i malalts d'Alzheimer de l'Alcoià.

Els Verds ens ofereixen l'oportunitat d'avançar-nos un poc a l'entrada d'aquest 2018 amb un concert especial en el qual podrem gaudir de la música que acompanyarà al capità. Són 12 peces que segueixen un fil conductor al voltant de la capitania, i que beu de la llegenda d'Al-Kadir. El seu compositor Saül Gómez ha estat dos anys treballant en aquesta música i explica que "no he agafat el repte com una marxa per a Alcoi, sinó com una suite de 12 peces, com si fóra una obra en si mateixa. El resultat és música festera, però molt original". 

El mateix Saül Gómez dirigirà a la banda Santa Cecília de Castalla i la Cola de Xirimiters d'Ontinyent en aquest concert, que tindrà lloc el pròxim 10 de març al teatre Calderón. És, a més, solidari, a benefici de l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer d'Alcoi i Comarca. El preu de l'entrada és de 10 euros i ja es pot adquirir a la tiquetera d'Alcoi o a les taquilles del teatre. Atenció, cal guardar l'entrada (inclús les de fila 0) perquè a partir d'abril es podrà canviar per un CD del concert gravat en directe.

Jorge Vaquer, capità d'Els Verds 2018, anima a tots a assistir a aquest concert que permetrà començar a descobrir els secrets de la seua capitania. "Esperem que la música que s'ha creat siga també una llegenda", conclou el capità.