El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La música festera torna a convertir-se en la banda sonora d'Ontinyent

El II Memorial Mestre Ferrero estarà presentat per Vicent Pla Vaello, president de la Societat de Festers.
  • El concert tindrà lloc aquest dissabte, 7 d'agost, a partir de les 20.00 hores al parc Vicent Andrés Estellés d'Ontinyent.
  • El programa d'enguany compta amb el pasdoble "Dos parelles", la marxa mora "Bon Capità", el pasdoble "Recuerdo al pasado", la marxa mora "El Berberisch" i la marxa cristiana "Ilicitana", finalitzant el concert amb la marxa mora "Chimo".

Aquest dissabte, 7 d'agost, la Banda Simfònica de la Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent (SUAMO) celebra la segona edició del Memorial Mestre Ferrero, una cita músical que va naixer fa ara un any per commemorar la música d'un dels artistes més emblemàtics de la ciutat.

Enguany, a diferència de la primera edició del Memorial, el qual es va celebrar en la plaça de Sant Domingo, la SUAMO intenpretarà les peces seleccionades al parc Vicent Andrés Estellés. La Banda Simfònica de la Unió, dirigida per Ramon Garcia i Soler, oferirà a les veïnes i veïns ontinyentins "uns minuts de vertadera exaltació de la música festera de José Maria Ferrero Pastor", expliquen des de la societat.

Com a novetat, s'ha decidit que cada any siga una festera o un fester qui presente el Memorial Mestre Ferrero. Aquesta segona edició, amb la qual comença aquesta iniciativa, estarà presentada pel màxim representant de la festivitat morocristiana d'Ontinyent: el fester de la comparsa Fontanos i president de la Societat de Festers, Vicent Pla Vaello.

Segons han avançat des de l'organització de l'esdeveniment, el programa d'enguany compta amb el pasdoble "Dos parelles", la marxa mora "Bon Capità", el pasdoble "Recuerdo al pasado", la marxa mora "El Berberisch" i la marxa cristiana "Ilicitana", finalitzant el concert amb l'eterna marxa mora "Chimo".

Així, des de la Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent, es convida "a totes les festeres i festers amb el cuquet d'escoltar pasdobles i marxes mores i cristianes, i a tota la població" a assistir al II Memorial Mestre Ferrero, a partir de les 20.00 hores al parc Vicent Andrés Estellés. L'entrada serà lliure i es comptarà amb totes les mesures de seguretat sanitària.