El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Música Nova d’Alcoi torna a sonar en concert

Assaig de Nova Alcoi / Facilitat per Nova Alcoi

Societat Musical Nova d'Alcoi tornara aquest dissabte 4 de juliol amb el seu primer concert postconfinament. El pati de l’IVAM CADA Alcoi serà l’escenari del concert que començarà a les 20.30 hores amb una primera part protagonitzada per l’agrupació integrada per flautes, oboés, fagots i violoncels de la Música Nova.

La Societat Musical Nova d'Alcoi torna per la porta gran amb un primer concert que podrem gaudir la primera setmana de juliol.

Després d'un temps en el qual la COVID-19 ha paralitzat quasi tot el món, la Societat Musical Nova d'Alcoi tornara aquest dissabte 4 de juliol amb el seu primer concert postconfinament. Serà una audició especial, ja que, donat a les mesures de seguretat per evitar el contagi de la COVID-19, actuaran dos ensembles de la banda alcoiana. El pati de l’IVAM CADA Alcoi serà l’escenari del concert que començarà a les 20.30 hores amb una primera part protagonitzada per l’agrupació integrada per flautes, oboés, fagots i violoncels de la Música Nova.

Aquest ensemble de vent-fusta, que estarà dirigida per José Antonio Llinares Igual, interpretarà “The Music for the Royals Fireworks” de G. F. Haendel, en
concret sonaran els moviments “Overture”, “Bourrée”, “Allegro (La Réjouissance)” i “Menuet II”. Tot seguit, els espectadors podran escoltar “Persian March op. 289” de J. Strauss, “Pequeña Suite Latino-Americana” de E. J. Oltra, “Conquest of Paradise” de Vangelis amb arranjaments de J.C.H. Alarcón i, per acabar, “La vida es bella” de N. Piovani.

La segona part serà a càrrec del conjunt de percussió de la Música Nova d’Alcoi. Els músics, dirigits per Moisés Olcina Berenguer, interpretaran “Overture fantastica” de J. Spears, “Excerpts from Carmen Suite” de G. Bizet amb arranjaments de M. Houllif i escriuran el punt final al ritme de “Dimensions II” de E. A. Del Borgo.

Aquest concert de xicotet format compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alcoi a través del pla de reactivació post #COVID19 i del cicle “Viu l’estiu”.
L’accés serà lliure fins que es complete l’aforament marcat per les autoritats com també caldrà seguir les mesures de seguretat indicades per a aquesta fase de “nova normalitat”.