El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La nadadora alcoiana Joana Micó rebaixa les seues marques en l’autonòmic d’Elx

Joana, amb barret banc

Gran èxit del Club Natació Alcoi amb gran planificació de l'entrenador, Samuel Vidal.

Aquest cap de setmana s’ha celebrat en sessió doble de dissabte i diumenge el Campionat Autonòmic de Natació de categoria infantil en la piscina olímpica del poliesportiu il·lícita Esperanza Lag amb presència alcoiana per mitjà del Club Natació Alcoi. Una de les seues promeses, Joana Micó, ha millorat les seues marques.

El campionat ha sigut emocionant i molt disputat en totes les seues proves. Joves promeses de la nostra natació han tractat no sols de competir al màxim nivell sinò que també, en molts dels casos, d’obtenir una marca mínima que els permeta participar en els campionats nacionals que se celebraran aquest estiu.

Pel que fa a la natació alcoiana també s’ha vist representada per la nadadora del CNA nascuda el 2005, Joana Micó, que presentava marques mínimes en les proves de 200 estils i 100 i 200 braça, totes tres proves a celebrar diumenge.

La seua participació no ha defraudat gens al grapat de seguidors que l’han animada en tot moment. Al matí, Joana ha rebaixat el seu millor temps en la prova dels 200 estils, guanyant la seua sèrie amb una marca de 2:47:02, i quedant la 24ª de la classificació general (xiques nascudes en 2004 i 2005).

A més a més, també ha competit els 200 braça amb un temps de 3:06:08, sent la 11ª de la general. A la vesprada ho ha intentat en els 100 braça, rebaixant de nou la seua millor marca personal i aturant el crono en uns magnífics 1:26:08 (14ª de la general).

En aquesta cita s’ha convocat el millor de la natació jove de València, Castelló i Alacant amb una gran competència. Per això cal valorar encara més l’actuació del Club Natació Alcoi, i en concret, l’actuació de Joana i del seu entrenador, Samuel Vidal, que tan bé ha sabut planificar els entrenaments.