El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La nadaleta de la campanya de Turrones Picó es converteix en viral

La nadaleta supera el milió i mig de persones en xarxes socials, cinc mil reaccions i s'ha compartit més de dues mil vegades

La marca xixonenca de torró consegueix que la seua campanya de nadal es viralitze gràcies a un video en el que xiquets i xiquetes canten una nadaleta en la que es parla de la necessitat de cuida les abelles, que produeixen la mel, amb la que després s'elabora el torró. L'objectiu és també posar en valor la llavor de les abelles com a mantenedores dels ecosistemes.

El vídeo en el que un grup de xiquets i xiquetes interpreten la nadala ‘Tracta'm bé’ amb el qual pretenen sensibilitzar sobre la importància de cuidar el planeta i frenar la desaparició de les abelles, s'ha convertit en viral amb un milió de reproduccions en sols uns dies.

‘Tracta'm bé’ és una campanya llençada per la marca xixonenca Turrones Picó que aborda el paper essencial de les abelles per a la producció d'aliments com la mel i les ametles, dos dels ingredients principals per a elaborar el torró.

La nadaleta supera el milió i mig de persones en xarxes socials, cinc mil reaccions, s'ha compartit més de dues mil vegades i fins als cantants Rosa López, Rayden, David Rees i Sole Giménez han publicat stories en els seus perfils fent al·lusió a aquesta iniciativa.

El vídeo reprodueix una funció escolar de Nadal on els escolars apareixen vestits d'abelles i sorprenen els seus familiars i amics amb l'emocionant càntic que dediquen a la naturalesa.

En els versos de la nadaleta, els intèrprets alerten de la delicada situació de les abelles i ens recorden que les abelles són l'ànima de sabor, les que mantenen en equilibri els ecosistemes i que són fonamentals per a garantir el futur del planeta.