El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La neu comença a quallar a la Serrella i l’Aitana

Font: Laboratori de Climatologia. Universitat d'Alacant

Es compleixen així les previsions meteorològiques que anunciaven vent, fred i pluja i neu a partir de 800-1000 metres, amb possibilitat de que la cota baixara més si incrementa la precipitació.

Les cotes altes comencen a tenyir-se de blanc en plena primavera com anunciaven les previsions meteorològiques. S'espera que a partir de demà vagen pujant les temperatures, arribant el dijous a màximes de 20 graus.

La neu ens visita en març, i ha quallat un poc a la Font Roja:

 

 

 

Ja el matí ha arrancat amb un ambient gèlid propi d’hivern i la neu ha quallat a la Serrella i la Font de la Forata (Aitana). Es compleixen així les previsions meteorològiques que anunciaven vent, fred i pluja i neu a partir de 800-1000 metres, amb possibilitat de que la cota baixara més si incrementa la precipitació. El laboratori de Climatologia de la UA ofereix este vid3o de Luis Lópex de MeteoXixona.

 

 

Les primeres volves han fet acte de presència a la Serra d’Aitana i a 1300 metres d’altitut a la Serrella.  El Laboratori de Climatologia  de la Universitat d’Alacant ja va anunciar ahir a xarxes socials que les majors espessors s’esperarien en estos dos punt i a la Serra de Mariola. Imatges de Pablo Pascual via el laboratori de Climatologia de la UA.

 

 

La previsió és que a partit de dimarts vagen pujant les temperatures i que a partir de dijous torne l’ambient primaveral amb màximes de 20 graus, arribant fins 22 graus diumenge i dilluns.