El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La neu només blanqueja les serres de les nostres comarques

La Font Roja torna a vestir-se de blanc / R. Lledó
Risc per baixes temperatures a les nostres comarques el dijous 8 i el divendres 9 de febrer

Encara que la neu sí que ha caigut a zones urbanes, només ha quallat a les serres més elevades de les nostres comarques. En el Parc Natural de la Font Roja s'ha acumulat més neu durant la matinada del dimecres 7 de febrer. El fred quedarà instal·lat a l'interior d'Alacant fins al divendres 9 de febrer, segons l'Agència Estatal de Meteorologia.

Encara que la neu sí que ha caigut a zones urbanes, només ha quallat a les serres més elevades de les nostres comarques. En el Parc Natural de la Font Roja s'ha acumulat més neu durant la matinada del dimecres 7 de febrer. El fred quedarà instal·lat a l'interior d'Alacant fins al divendres 9 de febrer, segons l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

A hores d'ara, no hi ha cap carretera tallada a les comarques centrals, encara que cal extremar precaucions sobretot en les carreteres secundàries i les de muntanya.

Pel que fa a la previsió per als pròxims dies, predominarà el fred. AEMET ha decretat risc groc a les nostres comarques per baixes temperatures. Tant dijous com divendres s'esperen mínimes de -6 graus.