El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

“La nit és comèdia” i “Senyores al Bingo!”: els teatres humorístics que tanquen la programació d’estiu de Xixona

Cartell de "La nit és comèdia"
  • Durant tot el mes d’agost, els veïns de la localitat han pogut gaudir de diferents espectacles com han sigut concerts de rock, de jazz, de música festera i, fins i tot, de musicals.

L'Ajuntament de Xixona va organitzar un programa ple d’activitats socioculturals per a aquest estiu amb l’objectiu de que els veïns puguen gaudir de tota mena d'activitats sense haver d'eixir de la localitat, seguint amb totes les mesures sanitàries. Per aquest motiu, el consistori va reforçar l'agenda cultural que organitza cada trimestre perquè en aquests mesos hi haja espectacles tots els caps de setmana.

El proper cap de setmana és el torn de les últimes dues cites de la programació sociocultural de Xixona. En aquesta ocasió, el teatre humorístic serà el protagonista l’encarregat de fer gaudir als veïns de Xixona de l'últim cap de setmana d’agost.

El primer espectacle, “La nit és comèdia”, serà el 28 d’agost a les 22.30h en la Font del Barranc. L’actuació es tracta d’un monòleg presentat per Nacho Guerreros, que compta amb l’actuació dels monologuistes Álvaro Carrero, Miki Dkai, David Domínguez i Xavier Deltell.

Per una altra banda, l’últim espectacle serà el diumenge 29 d’agost a les 21.30 h, també en el Barranc de la Font. L’obra titulada “Senyores al bingo!” és una representació del grup de teatre alacantí “Improvivencia”, on el públic pot participar en una partida de bingo i emportar-se un bon regal.

Les entrades es poden aconseguir gratuïtament en el següent enllaç per a “La nit és comèdia” i en el següent per a “Senyores al Bingo!”.

L’agenda estiuenca organitzada per l’Ajuntament de Xixona, a més, hi ha comptat amb propostes lúdiques i esportives com a tirolina, ràpel, barranc aquàtic o tir amb arc. I, per una altra banda, hi ha hagut cursos d'anglés de diferents nivells per als qui han preferit aprofitar les setmanes estivals per a continuar formant-se.