El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La nova associació contra els Trastorns de la Conducta Alimentaria organitza un curs de prevenció per a professionals sanitaris

Cal fer inscripció prèvia a associaciopunticoma.es.

L'acte tindrà lloc el pròxim 4 de març de 10h a 14h a l'Àgora. L'objectiu del curs és donar a conèixer els Trastorns de la Conducta Alimentaria com a problemes de salut mental i d'un malestar emocional.

Punt i Coma és la nova Associació contra els Trastorns de la Conducta Alimentaria (TCA) i ha organitzat el seu primer esdeveniment per donar-se  a conèixer i també per difondre entre els professionals sanitaris.

L’acte tindrà lloc el pròxim 4 de març de 10h a 14h a l’espai Àgora. Cal fer inscripció prèvia a associaciopunticoma.es. El curs està subvencionat per Obra Social La Caixa i compta amb la col·laboració de FARO Teràpia i l’Ajuntament d’Alcoi mitjançant la regidoria de Polítiques Inclusives.

L’objectiu és donar a conèixer els TCA com una expressió visible de malestar emocional i com a problemes de salut mental que poden arribar a tindre un impacte negatiu en el desenvolupament social, emocional i físic de la persona que ho pateix. Es pot veure el contingut ací.