El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La nova Brigada Forestal d'Alcoi intensifica les seues tasques durant agost

Brigada treballant a Serelles / Facilitat per l'Ajuntament d'Alcoi

I ja han realitzat treballs en zones com la carretera del Molinar, la Via Verda, la zona del Poliesportiu en la coneguda com a pista del Cola-Cao, el Mas de la Cova, Serelles, al voltant dels horts socials de diferents zones i del carrer Doña Amallia.

La brigada consta amb 8 persones, 4 oficials i 4 peons. I durant les últimes setmanes han estat treballant per les zones de la Via Verda, el Mas de la Cova, Serelles i moltes més.

La nostra ciutat compta amb una nova brigada forestal que compta amb 8 persones, 4 oficials i 4 peons, tots ells treballadors majors de 30 anys contractats a través d'una subvenció de LABORA de 173.000 euros. L'ajuda inclou tant a aquesta brigada formada per 8 persones com a un altre equip de 4 persones destinat a reforçar les tasques de manteniment de les zones verdes i els jardins a la ciutat. I ja han realitzat treballs en zones com la carretera del Molinar, la Via Verda, la zona del Poliesportiu en la coneguda com a pista del Cola-Cao, el Mas de la Cova, Serelles, al voltant dels horts socials de diferents zones i del carrer Doña Amallia.

Cal recordar també que aquesta setmana, la Policia Local amb la col·laboració de la Policia Nacional, Protecció Civil i el cos d'Agents Mediambientals de la Generalitat Valenciana han realitzat controls aleatoris en carreteres properes als paratges naturals de diferents punts de la ciutat amb la intenció de controlar l'arribada de persones a determinades hores en aquestes zones més sensibles a patir incendis forestals.

Les tasques de la nova brigada serveixen per a continuar i intensificar les que ja s'han desenvolupat al llarg de l'any per a executar el pla de prevenció d'incendis forestals.

A més a més, és necessari també destacar la tasca d'altres cossos, al llarg de l'any, com els Bombers Forestals o les Unitats de Prevenció d'incendis Forestals, la brigada per la biodiversitat i la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, els voluntaris Protecció Civil, els voluntaris medi ambientals de l'Ajuntament, voluntaris de 30 Charly i ACIF, han sigut fonamental per a intentar prevenir els incendis forestals.