El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La nova direcció de l'Andreu Sempere potencia la internacionalització del centre i el batxillerat d'arts

Consulta en aquest enllaç l'oferta educativa de l'IES Andreu Sempere.

L'IES Andreu Sempere d'Alcoi es troba des de juliol de 2017 immers en un projecte de transformació encapçalat per la direcció de Jesús Martínez. ARAMULTIMÈDIA ha visitat les instal·lacions del centre, on Martínez ens ha parlat del batxillerat d'arts i dels programes d'internacionalització com les apostes més importants en l'oferta educativa del centre.

La internacionalització de l'Andreu Sempere s'emmarca dins del programa Erasmus+, que inclou formació del professorat pel continent europeu i un programa d'intercanvi d'alumnes amb un institut de la República Txeca. En aquesta línia de fomentar l'ensenyament plurilingüe, el centre ha rebut l'autorització per a impartir el projecte interdisciplinari de robòtica en anglés, que se suma a un altre de temàtica musical que s'imparteix actualment en francés.

Martínez també ha destacat el programa d'excel·lència, on els estudiats defensen els seus treballs d'investigació, així com activitats ja consolidades com ara el projecte de Músiques de l'Holocaust o l'encontre Planera Oroneta.