El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La nova equipació del CD Contestano ja és oficial

Nova equipació del CD Contestano/AM

El color roig és el més destacat a la nova equipació.

Sergio Oltra ha presentat les activitats que s'aniran fent al llarg de la temporada com a celebració per centenari del club.

El CD Contestano celebra el seu 100 aniversari amb un primer acte que ha reunit a altres mitjans per tal de donar a conéixer les activitats i esdeveniments de celebració pel seu centenari, inclús han fet oficial la presentació de la nova equipació del club.

Jorge Tomás, director comercial de la Fundació Mutua Levante ha estat present per a donar l'enhorabona per part de l'entitat, que es situa com a patrocinadora principal per al Contestano. Després li han donat la paraula a José Vicente Castello, qui amb molta emoció i orgull també ha donat les gràcies per tot el suport que ha rebut el club per part dels patrocinadors i de tots els seus seguidors. Inclús ha arribat a contar un resum de l'inici d'un club i d'una afició, que va sorgir l'any 1918, i que a partir d'eixe moment, cada acció que s'ha fet ha sigut per tal de fer més gran el CD Contestano.

José Vicente Castello, Jorge Tomás i Sergio Oltra/AM

Donats tots els agraiments, Sergio Oltra, tresorer del club, s'ha disposat a explicar les activitats i esdeveniments que presentaran al llarg de la temporada per l'aniversari dels seus 100 anys. Entre aquestes ens trobem un partit entre dos veterans com són el CD Contestano contra l'Hèrcules, que tindrà lloc el 27 d'octubre; també, per als més aficionats es realitzara un àlbum de cromos que es podrà aconseguir més endavant; la cavalcada de reis de Cocentaina aquest any l'organitzara el mateix club en honor al seu centenari, a més a més, en cada partit que es juga a 'casa', es farà un saque d'honor; també està a punt d'eixir un llibre que contara tota la història del club, des dels inicis fins a l'actualitat i per últim, es realitzara una exposició sobre el club.

Cal dir que el Contestano té pensat fer moltes més activitats, però en cara estan a l'espera d'una negociació, entre ells es troba organitzar un partit contra un equip que siga referent de la Comunitat Valenciana pel mes de maig.

I ara bé, un dels moments més especials ha sigut la nova equipació, on el roig és el principal protagonista, fent que l'equipatge tinga molta més força visual. Una nova etapa per al CD Contestano i també per als seus seguidors.

Nova equipació del CD Contestano/AM