El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La nova etapa de la revista Fresneda Magazine tanca per vacances amb resultats molt positius

Aitor Pla, director de la revista, amb José Borrell, autor del cartel de festes 2018

Han publicat tres edicions en les quals han participat més de 30 artistes i s'han fet dues campanyes de conscienciació i visualització

Fresneda Magazine tanca el curs de forma positiva amb tres publicacions, una per cada trimestre. Ara tanca per l'estiu i tornarà a setembre

Fresneda Magazine tanca la porta en estiu i tornarà més carregada d'idees a setembre. Aquest any ha tancat la nova etapa de la revista, que es va presentar a setembre de 2017, i els resultats han sigut molt positius.

En aquesta nova plataforma de difusió per a la cultura, l'art i fotografia han participat més de 30 artistes (entre actors, il·lustradors, activistes, artistes plàstics, associacions…), s'han realitzat dues campanyes de conscienciació i visualització (pel dia de la dona i la del col·lectiu LGTBI) uns continguts culturals, artístics i socials que han intentat sorprendre el lector en les tres edicions que han fet, una per trimestre.

Aitor Pla, director de Fresneda Magazine, amb Javier Carrascosa/FM

Aitor Pla, el director de Fresneda Magazine, està molt content: “Aquesta aventura la començàvem de 0, ja que de l'anterior etapa solament manteníem el nom de la revista, era com començar un projecte des del principi. És per açò que, ara d'una escala de 0 a 10 estem encara en el 3, ens queda molt treball per davant, però les sensacions són molt bones i positives”. Dur endavant un magazine d'aquesta envergadura, requereix molta implicació i “ningú va dir que fóra fàcil, ningú va dir que vindrien els artistes a cridar a la nostra porta, però quan des de la direcció hem despenjat el telèfon, han sigut els primers a interessar-se per la revista i han volgut participar. Sense tots ells i elles, açò no seria possible. Solament tenim paraules d'agraïment”.

El magazine ara descansarà i gaudirà de les vacances fins al mes de setembre, i tornarà amb les piles carregades perquè al novembre se celebrarà el primer acte social, on es presentarà en societat la revista i moltes sorpreses que s'aniran descobrint en el seu moment.

Aitor Pla amb l'artista Concha Ros/FM