El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La 'nova normalitat' comença també per a l'esport a Cocentaina

Poiesportiu de Cocentaina / AM

Pilates, tenis, tenis taula, vòlei, multiesport, aeròbic i gimnàstica rítmica son els que es poden practicar a les Escoles Municpals Esportives de Cocentaina.

Amb molt esforç i amb protocol per la Covid-19. Així ha començat la temporada més atípica que es recorda a les instal·lacions municipals de Cocentaina. L'oferta esportiva continua per a tots els públics. Des de l'Ajuntament, el regidor d'Esports, Octavio Cerdá, desitja "una temporada plena d’èxits, i que donades les circumstàncies que estem vivint, que es puguen complir tots els objectius que cada esportista es propose en aquest nou inici diferent per a tots".

Ja s’han reiniciat els entrenaments i l'activitat esportiva de la mà dels diferents clubs membres del consell local d’esports, i amb el treball conjunt per part dels diferents implicats, s’han elaborat els protocols i funcionament per a reprendre tota activitat al poliesportiu.

També estan en marxa una temporada més les Escoles Esportives Municipals. Un total de 7 modalitats esportives, que complementen tota l’oferta que podem trobar a les instal·lacions del poliesportiu, com són: pilates, tenis, tenis taula, vòlei, multiesport, aeròbic i gimnàstica rítmica.

El regidor d’Esports, Octavio Cerdà, explica com ha estat aquest inici de temporada i com es prepara la tornada a les diferents competicions oficials que ben aviat arranquen: "hem fet un esforç per part de tots els implicats en el funcionament del poliesportiu, i amb l’ajuda dels diferents clubs esportius podem garantir que es compleixen els protocols sanitaris. Ens enfrontem a una temporada esportiva complicada per als clubs, els esportistes i les famílies, i des del govern s’esforcem perquè realitzar esport a Cocentaina siga el més segur possible".