El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La nova pista d' Skateboard d'Alcoi ja està en marxa

La nova pista d' Skateboard d'Alcoi ja està en marxa / Ajuntament d'Alcoi
El pròxim any els amants de l'Skateboard podran gaudir de la pista enfront del Col·legi Santa Ana

El pròxim any estarà acabada la nova pista d'Skateboard enfront del Col·legi Santa Ana a Alcoi

Alcoi i els amants de l'Skateboard estan d'enhorabona, perquè ja està en marxa la nova pista per a practicar aquesta activitat. L'skatepark està situat a la zona enjardinada del riu Riquer, enfront del col·legi Santa Ana. Cinc operaris treballaran per a poder tindre la pista finalitzada a principis d'any. Aquestes obres han estat licitades per un import de 37.192 € a l’empresa Guerola.

Aquesta iniciativa i la construcció d’un circuit bio saludable 'riverfit' al llarg del riu Riquer amb import de 38.647 € van ser aprovades conjuntament en el marc dels pressupostos participatius 2017.

La pista d’skate, comptarà amb una superfície de treball sobre la qual poder construir una llosa de formigó de 20 cm de gruix i 400 m² d’extensió. Al damunt d’aquesta superfície es disposaran els elements que permetran als skaters realitzar trucs amb el seu monopatí; amb un total de deu.

Alberto Belda, el regidor d’esports, diu que aquest projecte "s’ha consensuat amb la comunitat d’skaters d’Alcoi, que des de fa uns anys demandava un nou espai on poder desenvolupar la seua pràctica esportiva. És, de fet, el mateix que es va dur a terme amb els usuaris de la zona workout, abans de la construcció d’aquesta".