El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La nova rectora de la UA, Amparo Navarro, visita el Campus d'Alcoi

Reunió amb els alumnes / UA

S'ha reunit, també, amb l'alcalde Toni Francés

El nou equip rectoral de la UA ha fet la seua primera visita oficial a Alcoi. A desembre de 2020, Amparo Navarro fou designada nova rectora de la Universitat d'Alacant. S'ha reunit amb els estudiants del Grau de Magisteri en Educació Infantil i amb l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés.

La reunió amb Toni Francés ha servit per a abordar la situació del conveni que mantenen vigent la Universitat d’Alacant i Alcoi a través del qual pren forma el Campus d’Alcoi on s’ofereixen estudis d'aquest grau amb més de 100 estudiants i una oferta cultural, formativa i de divulgació.

La primera visita oficial de la rectora al campus alcoià també ha servit per fer una presa de contacte amb l’alumnat que estudia a Acoi. A la trobada, a més de la delegació rectoral, van participar més d’un centenar d’alumnes, una desena de manera presencial i la resta per via telemàtica.

Navarro ha estat acompanyada pel vicerector d’Estudis Qualitat i Llengües, Francisco Torres, la vicerectora d'Estudiants i Ocupabilitat, Rosario Ferrer i també el degà de la Facultat d’Educació, José Maria Esteve.