El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La novel·la gràfica sobre l'alcoià Paco Aura, supervivent de Mauthausen, trau la segona edició

L'autor, Jordi Peidro
L'autor alcoià Jordi Peidro signarà llibres aquest cap de setmana 29 i 30 d'abril en la 52 Fira del Llibre de València

Ha sigut tot un èxit, i en tan sols tres setmanes s'han esgotat els mil exemplars que s'han tret a la venda en la primera edició de la novel·la gràfica "Esperaré siempre tu regreso", on Jordi Peidro conta en format cómic la història d'un dels supervivents de Mauthausen, l'alcoià Paco Aura. L'autor, Jordi Peidro, firmarà llibres aquest cap de setmana en la 52 Fira del Llibre de València.

En tan sols tres setmanes des que va eixir a la venda s'han esgotat els mil exemplars de "Esperaré siempre tu regreso", el llibre de Jordi Peidro on es relata en còmic la història de Paco Aura, alcoià supervivent dels camps de concentració nazis. Les vendes no han sigut tan sols ací a la Comunitat Valenciana, sinó que també ha tingut molt èxit en Madrid, Pamplona i Sant Sebastià. Ara, Desfiladero Ediciones anuncia que, donat aquest èxit, traurà d'ací poc una segona edició del llibre, una nova oportunitat per a fer-se en ell i conéixer el periple de Paco Aura per terres franceses i austríaques, sobrevivint als camps de concentració.

A més a més, l'autor Jordi Peidro estarà aquest cap de setmana a València, per participar en la 52 Fira del Llibre, on signarà llibres. Pots trobar-lo aquest dissabte 29 d'abril en les casetes 1, 21, 54 i 55, en diferents horaris, on signarà llibres i atendrà els dubtes dels lectors. Tota la informació la tens en el cartell d'ací a la dreta, amb les fotografies.

A banda de la segona edició de "Esperaré siempre tu regreso", Jordi Peidro també té entre mans ara mateix una sèrie juvenil, "El sortilegi del genet iber" que escriu en valencià per a la revista Xiulit.