El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La pàgina web de l'Ajuntament adaptat a les persones amb diversitat funcional

Pàgina web de l'Ajuntament d'Alcoi/Ajuntament d'Alcoi

La pàgina web ha canviat tant el format de la seua estètica com també algunes de les seues funcions, incloent-hi una opció per a persones amb diversitat funcional

La pàgina web de l'Ajuntament d'Alcoi canvia d'imatge, tant el format com el contingut ha variat. Però el més important d'aquest canvi, és la implantació de la navegació per a persones amb diversitat funcional.

Aquesta nova implantació es pot accedir amb una finestreta que es troba a la part esquerra de la pantalla quan accedeixes a la pàgina de l'Ajuntament. Una vegada que li has pressionat, pots elegir el tipus d'ús que li vols donar, es a dir, navegació amb teclat, ordres de veu, navegació amb sons, navegació senzilla amb botons, navegació amb polsador, navegació amb visió reduïda i optimitzat per a ajudes externes.

Segons Alberto Belda, regidor de Modernització de l'Administració, destaca que "dins de les diferents accions d'accessibilitat que està realitzant aquest govern, la web no podia ser una excepció".

Cal recordar que la pàgina com els seus nous usos encara estan treballant-los, pel que en alguns moments o en algunes opcions és possible que tinga alguns errors o directament no funcionen, per la qual cosa demanen un poquet de paciència per a aquest estiu, temps en el que tenen previst finalitzar tots els canvis.