El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Panda de Yolanda, El Diluvi i Albert Pla arriben en desembre al Teatre Calderón

Les entrades  per a tots aquests esdeveniments es poden aconseguir a la pàgina web del Teatre Calderón.

El Teatre Calderón estrena el mes de desembre amb circ, aquest dissabte dia 5 arriba la Panda de Yolanda amb l’espectacle “Circ obsolet”, el divendres 11 hi haurà un concert de El Diluvi i el dissabte 12 Albert, un cap de setmana ple de música.

Música i espectacle d’humor i surrealisme, aquestes són les apostes del Teatre Calderón per a les setmanes que venen de desembre. Aquest mateix dissabte dia 5 ens proposa un espectacle familiar de la mà de La Panda de Yolanda amb el seu “Circ obsolet un show que promet moltes rialles amb dansa, música i teatre.


El cap de setmana següent una volta passat el pont de la constitució el Calderón ofereix dos concerts, un de El Diluvi el divendres 11 i altre d’Albert Pla el dissabte 12. Recordem que valencià va tindre que ajornar el seu concert el 13 de març al teatre davant de l’imminent estat d’alarma declarat per culpa de la COVID-19. Esperem que el públic alcoià per fi puga gaudir de la presentació del tercer disc de El Diluvi, “Junteu-vos”.


Tanca aquest cicle Albert Pla amb un projecte que barreja les cançons amb parts de recital teatralitzat. Una proposta diferent amb un tractament íntim, personal i que tindrà com a tema principal la por. Un viatge des de la infantesa fins més enllà de la sepultura, això és el que promet Pla en el seu “Miedo 2.0”.


Per anar obrint boca vos deixem un clip del espectacle "Circ obsolet", un tema de El Diluvi i altre de Albert Pla.