El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La participació cau a la circumscripció d'Alacant en les últimes hores

El 100% escrutat a la circunscripció d'Alacant / Ministeri
Fins a les 14 h, havia estat per damunt de les anteriors eleccions

A tota la província la participació ha caigut en menys d'un punt en les últimes hores de votació. La tendència de participació, com sol ser habitual, és que als municipis amb menor població la participació és més alta. Alcoi, Cocentaina i Muro, han estat per baix del 80%

A les 14 h, la participació ha estat per damunt de les anteriors eleccions de desembre de 2015. En les últimes hores, aquesta tendència ha sigut contrària i la participació finalment ha sigut més baixa a tota la província. Respecte a 2015, ha caigut menys d'un punt (72,11% ara i a les passades fou de 72,94%). Pel que fa a les nostres comarques, la participació se situa per davall del 80%, amb municipis que superen aquest percentatge i altres que no el superen, però que es queden molt a prop. Tots els municipis amb major població han tingut una participació per davall del 80%. Alcoi ha tingut una participació del 75,32%, a Cocentaina hi han votat el 76,51% dels electors, mentre que a Muro ho han fet el 77,92%.

Altres municipis de l'Alcoià - El Comtat que han estat per damunt del 80% han sigut Agres, Alcosser, Alfafara, Alqueria, Banyeres, Benasau, Beniarrés, Benilloba, Benillup, Benimarfull, Famorca, Gaianes, Facheca, Gorga, Millena, Planes, Penàguila i L'Orxa. Per baix del 80% hi han estat Balones i Benimassot.

Amb aquests resultats, els representants de les nostres comarques al Congrés són Patri blanquer del PSOE i Loli Alba del PP. Al Senat hi ha aconseguit entrar Vicenta Jiménez d'A la Valenciana. Totes elles d'Alcoi.