El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La passarel·la entre Alcoi i Cocentaina supera els 5.000 trajectes mensuals en estiu

La plataforma de 32 m permet connectar Alcoi i Cocentaina salvant el Barranc del Fondo.

Recordem que aquesta estructura es va instal·lar a principis d'any, i que des que començara a comptabilitzar els trajectes (a finals de febrer), ja n'ha registrat vora 22.500.

Durant els mesos de juliol i agost, la nova passarel·la que uneix Alcoi i Cocentaina ha acollit 11.064 trajectes, el que implica una mitjana mensual superior als 5.000 trajectes. Aquesta dada supera les xifres dels mesos anteriors, que presentaven una mitjana de 3.000 trajectes.

Recordem que aquesta estructura es va instal·lar a principis d'any, i que des que començara a comptabilitzar els trajectes (a finals de febrer), ja n'ha registrat vora 22.500. La plataforma de 32 metres de longitud permet connectar les capitals de l'Alcoià i el Comtat salvant el Barranc del Fondo. Paral·lelament a la construcció de la passarel·la, també es va adequar la vorera situada en el terme municipal d'Alcoi, retirant un peu d'un fanal i col·locant la barana de protecció.

"L'ampli ús d'aquesta plataforma constata que es tracta d'un punt estratègic per a connectar els termes municipals d'Alcoi i Cocentaina així com d'un lloc imprescindible per l'accés a la urbanització de Gormaig i de les diferents empreses i comerços que estan ubicats en la via de servei", indica el regidor d'Obres i Accessibilitat Universal, Jordi Martínez.