El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

La patronal tèxtil demana al govern central més ajudes per a l'exportació

Representants de l'ICEX han visitat Alcoi i Ontinyent aquest 7 de març, on s'han reunit amb representants de la patronal tèxtil i amb la gerència de l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX).

Els empresaris tèxtil de les nostres comarques han traslladat al Ministeri d'Indústria les necessitats que pateix el sector, moltes d'elles relacionades amb la demanda d'ajudes per a l'exportació. Es tracta d'un sector que exporta més del 60 % d'allò que produeix a nivell estatal, i que manté contactes comercials amb més de 120 països.

La demanda s'ha posat damunt la taula durant la visita que una comitiva de l'Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) ha realitzat als municipis d'Ontinyent i Alcoi. Allí s'han reunit amb la patronal tèxtil valenciana, representada per ATEVAL, i amb la direcció de l'Institut Tecnològic Tèxtil (AITEX).

José Ramón Revert, President de Home Textiles from Spain, ha exposat les necessitats del sector, enfocades en l'obertura de nous mercats i l'increment de les xifres de venda. "Necessitem que donen suport a l'exportació, ja que també som diplomàtics i constituïm una representació d'Espanya en el món" ha recordat Revert.

En nom de l'ICEX, el seu director de Moda i Hàbitat, Pablo Conde Diez del Corral, ha reconegut que des de l'ens "compten amb moltes iniciatives per al sector tèxtil", amb el qual volen seguir col·laborant i tenir sempre present a l'hora de parlar d'internacionalització.