El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La periodista alcoiana Marta Gisbert ens envia el seu testimoni des de Sri Lanka

Pocs dies després dels atemptats que han ocasionat més de 250 víctimes mortals en Sri Lanka, la periodista alcoiana Marta Gisberts ens envia el seu testimoni des de l'illa asiàtica, on es troba de vacances. L'alcoiana reconeix que ha hagut d'acurtar el seu viatge davant la tensió que està patint el país aquests dies, així com per les recomanacions de l'ambaixada, que aconsella els turistes abandonar el país.

Els atemptats van tindre lloc el passat 21 d'abril, perpetrats a diferents esglésies i hotels de luxe, i atribuïts pel govern del país a una organització islàmica radical. Gisbert es trobava en plena carretera cap a l'est del país en el moment dels atemptats. "S'ha incrementat la presència militar als carrers i s'ha instaurat un toc de queda al país", afirma la periodista, una mesura que li impedeix abandonar des de la vesprada fins a la matinada els hotels on es troba allotjada al llarg del viatge.

L'ambaixada ha aconsellat els turistes que abandonen el país immediatament, davant del risc que es puguen produir majors atemptats. De fet, la periodista reconeix haver transitat en les últimes hores per una autopista on ha esclatat una nova bomba. Assegura també que tornarà a Espanya abans del que tenia previst inicialment per tal d'assegurar la tranquil·litat de la seua família.