El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La periodista alcoiana Mónica G. Sempere publica el llibre ‘Y eso, ¿cómo se come?’

Recull en el llibre el full de ruta amb tots els recursos necessaris per a comunicar de manera assertiva, amb seguretat i convicció

Mónica G. Sempere té més de 15 anys d'experiència en comunicació i márqueting. Amb el seu primer llibre busca ajudar a emprenedors i empresaris a descobrir o potenciar les competències que ajuden a conseguir l'èxit en la vida professional i personal.

La periodista alcoiana Mónica G. Sempere ha publicat el seu primer llibre: Y eso, ¿cómo se come?, dirigit als professionals de qualsevol àrea de negoci que desitgen descobrir o potenciar les competències més importants per a l'èxit tant en la seua vida personal com en la laboral.

Es tracta d’una guia pràctica per a emprenedors i empresaris que volen conèixer les pautes i disposar d'un pas a pas per a desenvolupar la seua millor versió com a persones i professionals.

La periodista, experta en mitjans de comunicació i màrqueting digital, recull en el llibre el full de ruta amb tots els recursos necessaris per a comunicar de manera assertiva, amb seguretat i convicció i fent infal·lible cadascuna de les intervencions a partir d'un apassionant procés d'autoconeixement.

Sempere és alcoiana i Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Comunicació per la Universitat Miguel Hernández compta amb més de 15 anys d'experiència en àrees empresarials de comunicació, màrqueting i vendes. Ha treballat en mitjans nacionals i locals com Antena 3 TV i ha col.laborat en els periòdics El País i ABC.