El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Piscina Coberta d’Ontinyent reobri el pròxim 10 de maig

Óscar Borell i Salva Escartí a la piscina coberta. Autora: Sonia Pla
  • L'Ajuntament oferirà abonaments trimestrals gratuïts.

L'Ajuntament d'Ontinyent, amb la finalitat de fomentar la tornada de la ciutadania a les instal·lacions, oferirà abonaments trimestrals gratuïts.

La Piscina Coberta d’Ontinyent torna a obrir les portes el pròxim 10 de maig de cara al públic general “després de setmanes de negociacions i converses amb l’empresa que té l’explotació del servei i manteniment de la piscina, el grup CS-CNO", segons ha informat aquesta vesprada de dijous la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la localitat.

Amb l’objectiu d’agilitzar i fomentar la tornada de la ciutadania a les instal·lacions, des del consistori ontinyentí s’oferiran abonaments trimestrals, totalment gratuïts, que entraran en vigor el 10 de maig i finalitzaran el 8 d’agost. Aquest inclourà tant l’entrada a la piscina coberta com al gimnàs. A partir del pròxim dilluns, 3 de maig, estarà tota la informació disponible sobre aquest abonament a les instal·lacions de la piscina coberta.

Tota la gent empadronada a Ontinyent tindrà la possibilitat d’adquirir un abonament. Creiem que és important que la gent torne a fer esport i no tinga por, ha afirmat el regidor d’Esports, Óscar Borell. 

Quant a la tornada del funcionament de les instal·lacions, Salva Escartí, propietari de l’empresa, ha informat que “entre el dilluns, 3 de maig, i el divendres, 7, en horari de 10.00 a 13.00 hores, es donarà tota la informació de com s’articularà el retorn a les activitats de la piscina”. També ha assegurat que la reobertura es farà seguint les màximes mesures de seguretat amb cita prèvia i per franges horàries, les quals aniran entre l’hora i quart i l’hora i mitja.

 

Els plans esportius de l’Ajuntament d’Ontinyent en temps de pandèmia

A més, el regidor d’Esports ha fet menció als quatre plans esportius que s’han dut a terme a Ontinyent durant aquests mesos de pandèmia “amb la finalitat que la ciutadania es mantinga activa i deixe a un costat la vida sedentària”.

Vam començar amb el pla esportiu dels clubs locals que tenen escoles esportives per mantindre l'activitat dels xiquets i xiquetes; després vam seguir amb el pla esportiu plus i dels clubs, en el qual entrava la tasca del psicòleg esportiu José Luis Gandia, qui assessorava els esportistes en la tornada després de la pandèmia; i, en tercer lloc, el pla esportiu dels gimnasos, amb el que se'ls va donar visibilitat través de les classes en línia”, ha explicat Óscar Borell.

L’últim i quart pla esportiu és el de la piscina coberta què, segons s’ha explicat des de la regidoria, es fa també amb la finalitat de revitalitzar l’economia pròpia de la instal·lació i fer que les 20 persones que treballen allí puguen reprendre el seu treball amb normalitat.