El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La piscina de les Paules obri després d'onze anys

La piscina va tancar a la fi de la temporada estiuenca de 2010 i, després de diversos intents de remodelació, per fi obri de neu les portes.

L'obra, amb un cost estimat de 120.000€, ha consistit a refer de nou el casc de formigó de la piscina pujant un metre respecte a l'anterior profunditat de 3 metres.

Demà, dimarts 2 d'agost de 2022, per fi reobri, després d'onze anys la piscina de les Paules. Aquesta notícia és una de les més esperades per als veïns del barri de Santa Rosa, que l'anaven demanant estiu rere estiu.

L'obra, que ha tingut un cost aproximat de 120.000€ ha constat, principalment, en fer de nou el casc de formigó de la piscina, que comptava amb nombroses fissures que feien impossible el manteniment d'aquesta. Ara, amb el casc nou, la piscina passa de tindre una profunditat màxima de 3 metres a 2 metres. A més, s'ha actualitzat el sistema de màquines depuradores.

La piscina, de titularitat privada, tindrà gestió municipal durant la temporada d'estiu, i s'inclou al catàleg de piscines municipals de la ciutat d'Alcoi i comptarà amb servei de socorrista, manteniment i food track. A més, s'espera que en pocs dies puguen instal·lar les zones d'ombra; mentrestant, la piscina estarà totalment operativa, amb tots els serveis a partir de demà.