El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La piscina de l'estadi Climent d'Ibi entrarà en funcionament a partir d'octubre

Signatura de l'acta de replanteig.

L'alcalde d'Ibi, Rafael Serralta, en companyia de l'arquitecte municipal, Víctor Romero, i responsables de l'empresa que s'encarregarà de la reforma de la nova piscina, han signat aquest 27 d'octubre l'acta de replanteig de l'obra.

L'Ajuntament de la vila joguetera ja ha iniciat la reforma de la piscina de l'estadi Climent, la qual s'espera que estiga acabada a mitjans d'octubre. Aquesta instal·lació, en desús des de feia anys, intensificarà la seua activitat durant els mesos estivals per tal d'acollir cursos de natació.

L'actuació, valorada en poc més de 210.000 €, adaptarà la piscina a la normativa vigent i als usos que pretén atorgar-li el consistori iberut. D'aquesta manera, es reduirà la profunditat de la piscina, s'adequarà el límit perimetral, i es contemplarà l'execució d'un nou sistema de depuració. El cost de l'obra es podrà sufragar gràcies a la "Convocatòria de Subvencions a favor de municipis de la província per a inversions sostenibles. Anualitat 2018", a la qual l'Ajuntament d'Ibi va optar l'any passat.

Amb aquesta obertura, la vila joguetera disposarà de tres piscines municipals. Fins al moment, els veïns de la localitat comptaven amb una piscina coberta, oberta tot l'any; i amb una piscina exterior, operativa en els mesos d'estiu, totes dues en el Poliesportiu Municipal, situat en l'extrem oposat a l'Estadi Climent.