El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La piscina municipal de Muro estarà reformada a principis de 2020

Obres a la piscina municipal de Muro.

Les obres permetran ampliar i rehabilitar la zona d'oci i esbarjo, s'unirà la piscina mitjana amb la xicoteta, i es renovaran els actuals vestidors.

L'Ajuntament de Muro ha iniciat les obres de reforma de la piscina municipal, una actuació valorada en uns 291.000 €. Les obres tindran una duració de 3 mesos, pel que s'espera que la renovada instal·lació estiga preparada per a principis de 2020.

Des del consistori recorden que es tracta d'un "projecte necessari i reivindicat per gran part de la població, donat el multitudinari ús que aquesta instal·lació rep any rere any" i per al qual s'ha comptat amb una subvenció de la Diputació d'Alacant.

Les obres permetran ampliar i rehabilitar la zona d'oci i esbarjo, s'unirà la piscina mitjana amb la xicoteta, i es renovaran els actuals vestidors. També es té previst ampliar la cambra de màquines i adequar la instal·lació mecànica.

"Després d'uns trenta anys ja era el moment adequat per a fer la reforma integral de la piscina, ja que els que hem estat en els últims anys gestionant-la sabem de les tremendes dificultats que costava cada any preparar-la i posar-la en funcionament, donat el profund deteriorament que presentava", afirma Kike Pascual, regidor d'Esports de Muro.