El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La piscina municipal José Trenzano, un exemple a seguir contra Coronavirus

Piscina Municipal Eduardo Laporta / AM

Recordem que és necessària la col·laboració de tots, i de moment, Alcoi n'està complint-la.

Tant les piscines, la cafeteria i les diferents instal·lacions que la componen, segueixen cada una de les normes per tal que la gent puga gaudir d'unt moment lúdic.

Durant aquest postconfinament, moltes empreses i serveis han hagut d'iniciar diferents protocols de seguretat per tal que la gent puga treballar o gaudir sense cap problema.

Un exemple a seguir és la piscina municipal José Trenzano, la qual està portant a terme una sèrie de punts a seguir els quals s'han de complir de manera estricta.

D'entrada, ja ens trobem amb una persona que ens atendrà per tal de fer el pago i comprovació de la nostra temperatura (la màxima permesa és 37 '5°). Ara bé, s'ha de tindre en compte que ens trobem amb un temps en la que la calor està molt present, per la qual cosa recomanen parar una estona en l'ombra perquè la calentor del nostre cos desaparega. Una vegada estem dins, tenim a disposició nostra diferents punts de gel desinfectant que ens permetran llavar-nos les mans sense cap problema.

Si algunes de les normes no les tinguem clar o no les recordem, sempre n'hi haurà diferents cartells al voltant de la piscina on n'explicaran cada un dels punts a tindre en compte.

A més a més, l'aforament de la mateixa també s'ha reduït, fins a un 75% del màxim, en total, 547 persones són les que poden estar dins de les instal·lacions permeses.

I com a punt molt interessant, la mateixa piscina realitza una neteja general una vegada que tota la gent isca, realitzant-la des de les 20.00 h fins a les 21.00.

Cal destacar que la cafeteria també disposa de la seua reglamentació, mantenint l'espai entre taules i cadires; administració de gel desinfectant; neteja constant de taules i altres superfícies, i inclús senyalització d'entrada i eixida.

Tot açò com a idea està molt bé, però no seria possible si la gent no respectara cap de les normes, per sort, la gent visitant es mostra educada i conscient de cada una de les accions que realitzen, complint cada una de les exigències i protocols a seguir. Recordem que és necessària la col·laboració de tots, i de moment, Alcoi n'està complint-la.