El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

El Deportivo no ha pogut amb el Castelló de Segona B. El gol de penal de Jony Ñíguez no ha sigut suficient per a emportar-se el XLI Trofeu Ciutat d'Alcoi. El resultat final ha sigut de 2-1. Abans del partit s'ha presentat l'equip amb l'absència destacada de De Lerma.

Més informació

L'Alcoyano perd el Trofeu Ciutat d'Alcoi davant el Castelló per la mínima (1-2)

La Plataforma Anti ADN caní d'Alcoi continua amb la intenció de derogar l'ordenança de les proves en mascotes

Segona Assemblea / M. Gutiérrez
S'ha ajornat la possible concentració

En l'assemblea han comptat amb un veterinari i un advocat que han mostrat els avantatges i desavantatges de l'ordenança. Bàsicament es va acordar, per unanimitat, seguir el camí marcat des de l'inici: la plataforma es convertirà en associació legal, s'ajorna la possible convocatòria d'una concentració, es continua perseguint la derogació de la mesura de l'ADN jurídicament i políticament, i s'incorporen nous membres a l'equip de treball

L'AVV de la Zona Nord, com ja va fer en altra ocasió, ha acollit la segona Assemblea de la Plataforma Anti ADN caní. Bàsicament es va acordar, per unanimitat, seguir el camí marcat des de l'inici: la plataforma es convertirà en associació legal, s'ajorna la possible convocatòria d'una concentració, es continua perseguint la derogació de la mesura de l'ADN jurídicament i políticament, i s'incorporen nous membres a l'equip de treball.

Pel que fa als grups polítics, des de la Plataforma asseguren que tots van ser convidats. L'únic grup sense representació ha estat el PSOE, que "ha excusat la seua presència". Tots els representants polítics van mantenir la seua postura del plenari del 18 de desembre on van presentar la moció. Hi han assistit Nacho Palmer (PP), Màrius Ivorra (Compromís), Estefanía Blanes (Guanyar) i José Miguel Antolí (Ciutadans). Cal recordar que Ciutadans va votar en contra de la moció junt amb el govern municipal.

L'AVV de la Zona Nord ha estat de gom a gom durant l'assemblea. També hi han participat un veterinari d'Alcoi on va comentar que l'ordenança "pot ser positiva en unes condicions molt diferents de com ho ha fet el nostre govern municipal, però malgrat aixó, segueix tenint nombrosos dubtes sobre la fiabilitat de la mateixa". També hi ha acudit un advocat qui ha destacat que "la mesura és totalment legal i el fet de no complir-la podria sancionar". El mateix advocat ha destacat també que "la mateixa ordenança conté errades de redacció que podrien ser motiu de suspensió".