El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

El club alcoià ha confirmat l'horari de les semifinals del play off a 2B i, també, el de la final

Més informació

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

La Plataforma ciutadana contra l'ADN en mascotes es crea amb "gran assistència d'alcoians"

Reunió de la plataforma a la Zona Nord / Plataforma
Els portaveus, aprovats per unanimitat, són Tere Abad, Rosana Gadea, Antonio Calero, Saray Gómez i Águeda Aparisi

La plataforma presentarà una moció al plenari municipal d'Alcoi el dilluns 18 de desembre que "obligue als diferents grups polítics i al govern municipal a manifestar la seua posició sobre el tema del banc d'ADN en les nostres mascotes i a suprimir-lo de l'Ordenança Municipal sobre la tinença d'animals a l'entorn humà". Continuen dient que "en cas que no fóra suprimida aquesta mesura, es convocarà una manifestació ciutadana"

L'AVV de la Zona Nord ha acollit la creació i primera reunió de la Plataforma ciutadana contra l'ADN en mascotes d'Alcoi. Segons un comunicat de premsa, la plataforma presentarà una moció al plenari municipal d'Alcoi el dilluns 18 de desembre que "obligue als diferents grups polítics i al govern municipal a manifestar la seua posició sobre el tema del banc d'ADN en les nostres mascotes i a suprimir-lo de l'Ordenança Municipal sobre la tinença d'animals a l'entorn humà". Continuen dient que "en cas que no fóra suprimida aquesta mesura, es convocarà una manifestació ciutadana".

Altre dels assumptes que s'ha tractat en aquesta reunió és l'aprovació per unanimitat dels portaveus de la plataforma. Aquests són Tere Abad, Rosana Gadea, Antonio Calero, Saray Gómez i Águeda Aparisi. Entre "la gran assistència d'alcoians" han estat els regidors Nacho Palmer (PP), Màrius Ivorra (Compromís), Estefania Blanes i Vicky Llácer (Guanyar).

A la reunió també s'han exposat algunes de les accions que ja s'han fet com és el cas de l'arreplegada de firmes tant en paper com en Change.org, contacte amb representants del govern municipal i l'oposició, i la col·laboració amb col·lectius d'altres municipis amb assumptes similars, sobretot a Xàtiva i Lebrija.