El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Plataforma contra l'ADN d'Alcoi es converteix en associació: "L'objectiu és que l'espai urbà el compartim, amigablement, persones i mascotes"

La plataforma contra l'ADN es converteix en associació / R. Lledó
Aquest dimecres 31 de gener a les 18:30 h es crea a l'Ajuntament l'observatori per a la protecció d'animals

'Alcoi en defensa dels animals' és la nova associació creada pels integrants de la Plataforma contra l'ADN. Una de les primeres accions serà acudir a la creació de l'observatori per a la protecció d'animals

'Alcoi en defensa dels animals' és la nova associació creada pels integrants de la Plataforma contra l'ADN. Ja s'ha creat en el registre municipal i el principal canvi és que "tenen més punts a reivindicar" i estan "convençuts que van a aconseguir-ho". Una de les primeres accions d'aquesta nova associació és la presència en la creació de l'observatori per a la protecció dels animals (es crearà aquest dimecres 31 de gener a les 18'30 h).

El principal objectiu d'aquesta nova associació és que "l'espai urbà el compartim, amigablement, persones i mascotes". Una de les seues reivindicacions, segons ha contat l'associació en el moment de la seua creació, és que "anem a exigir que els nostres impostos tinguen resultats com és la implantació de papereres o la incorporació d'espais públics per a vianants i gossos".

Respecte a fer les proves d'ADN, l'opinió de l'associació 'Alcoi en defensa dels animals' és clara: afirmen que els propietaris de gossos "esperen a fer les proves. En el moment que tinguen una resolució, ja es comunicarà".

Observatori per a la protecció dels animals

Segons l'Ajuntament d'Alcoi, "l'observatori pretén ser un òrgan de participació social i consulta dirigit a estudiar i promoure actuacions en l'àmbit de la protecció animal. Amb ell, el Govern pretén tractar temes molt variats que afecten els animals com poden ser les colònies de gats, els coloms, els gossos, el maltractament, l'enverinament o l'abandonament, entre d'altres, així com l'ordenació municipal de totes aquestes qüestions, i la creació de campanyes d'informació i conscienciació".

Per a la nova associació 'Alcoi en defensa dels animals', aquest observatori es crea "per una estratègia de cara a les eleccions".