El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La plataforma de metges també denuncia la situació de l’Hospital d’Alcoi a la Fira Tots Sants de Cocentaina

Nova concentració a Alcoi a la Plaça d'Espanya el 13 de novembre

La Plataforma de metges en defensa de la Sanitat Pública del Departament d’Alcoi també ha mostrat les seues reivindicacions a la Fira de Cocentaina i han estat presents a la inauguració d'aquesta. La pròxima concentració serà el 13 de novembre a la Plaça d’Espanya d’Alcoi.

Els metges de la plataforma han mostrat les seues reivindicacions davant les autoritats que han acudit a la inauguració de la Fira. Asseguren que l’hospital i el Departament de Salut d’Alcoi “estan en greus problemes de funcionament i a punt del col·lapse”. En un comunicat, la Plataforma de metges en defensa de la Sanitat Pública del Departament d’Alcoi també indiquen que “l’Atenció Primària, les Urgències de l’Hospital, els quiròfans, les especialitats mèdiques i el Pla de Detecció Precoç de Càncer Colorectal agonitzen”.


Ja han comunicat a la subdelegació del govern la intenció de concentrar-se a la Plaça d’Espanya el 13 de novembre per tal de fer escoltar les seues reivindicacions. A banda de la protesta la Fira, també han col·locat una taula divulgativa en la Fira Tots Sants de Cocentaina amb la finalitat d'oferir “transparència i accessibilitat per a la informació de primera mà al ciutadà”.