El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La plataforma d’imatge personal es concentra per exigir la rebaixa de l’IVA

A Alcoi hi ha unes 80 perruqueries, a les que cal sumar altres 30 que son salons d’estètica, el que suma més de 100.

Demanen que l'IVA es reduixca a un 10%. La Plataforma d'Alcoi i comarca representa a la zona però està dins de la iniciativa nacional que reclama en mateix cada setmana a diferents ciutats d'Espanya.

Durant el confinament, els perruquers i perruqueres van ser designats com a professionals de primera necessitat. Malgrat açò, ara que la situació ha millorat de forma considerable, no se’ls reconeix com a tal per a la qüestió de l’IVA.

Un moviment a nivell nacional reivindica la baixada de l’IVA, que els varen pujar i que el govern va prometre baixar. La Plataforma d’Imatge Personal d’Alcoi i comarca s’ha reunit a les 10h a la Plaça d’Espanya per demanar esta baixada. La plataforma representa no sols a perruquers i perruqueres sinó també a professionals de salons de bellesa i estètica i barbers.

A Alcoi hi ha unes 80 perruqueries, a les que cal sumar altres 30 que son salons d’estètica, el que suma més de 100. Cada setmana es concentra la plataforma a una ciutat diferent.

Javier Ventoso, coordinador de la Plataforma d’Alcoi i comarca, ha destacat que lluiten per la baixada de l’IVA perquè creuen que ha de ser del 10%, “acorde a la necessitat que tenim”. I ha afegit: “De moment no hem aconseguit res, tot son bones paraules però a dia de hui no hem vits fets”.