El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Plataforma en contra de l'ADN caní d'Alcoi tractarà "futures accions" en una 2a assemblea

Primera Assemblea / Plataforma
Dissabte 13 de gener a les 18:30 h al local de l'AAVV de la Zona Nord

Després que l'Ajuntament d'Alcoi mantinguera l'ordenança sobre l'ADN en mascotes, la plataforma ciutadana 'Alcoi en contra de l'ADN caní' organitza una segona assemblea. Aquesta tindrà lloc al local de l'AAVV de la Zona Nord (C/ Sant Joan Bosco, 20) el dissabte 13 de gener a les 18:30 h.

Segons el comunicat de la plataforma es tractaran diversos temes com fer un resum d'actuacions realitzades fins al moment, reconstituir la plataforma en grups de treballs i establir futures accions. Des de la plataforma desitgen que estiguen presents tots els partits polítics, veterinaris, sindicats policials i un especialista de laboratori.

Cal recordar que la primera assemblea es va celebrar abans del plenari on es va votar en contra de la moció presentada per la plataforma. En aquesta, l'AAVV va estar de gom a gom i es va acordar per unanimitat que els portaveus són Tere Abad, Rosana Gadea, Antonio Calero, Saray Gómez i Águeda Aparisi. Com a regidors van acudir Nacho Palmer (PP), Màrius Ivorra (Compromís), Estefania Blanes i Vicky Llácer (Guanyar).