El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial obri la Trobada industrial a empreses del Vinalopó

Imtage de l'edició del 2017 a les instal·lacions d'IBIAE
AVECAL, AEC i Màrbre d'Alacant es sumen a esta segona edició

Els integrants de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial, composta per IBIAE (Associació d'Empresaris d'Ibi i Comarca), FEDAC (Federació Empresarial de l'Alcoià-El Comtat) i COEVAL (Confederació Empresarial de la Vall d'Albaida), organitzaran la II 'Trobada industrial clients-proveïdors'. Enguany tindrà lloc el 7 de juny i la novetat més important serà la col·laboració amb AVECAL (Associació Valenciana d'Empresaris del Calçat), AEC (Associació Espanyola d'empreses de Components per al Calçat) i Marbre d'Alacant perquè les seues empreses associades també prenguen part en aquesta iniciativa. 

L'ampliació a més territoris significarà la possibilitat d'establir relacions i negocis amb les empreses del Vinalopó relacionades amb el calcer i el marbre, principalment. L'objectiu d'aquesta iniciativa és posar en contacte a empreses que estan a una curta distància perquè les companyies que conviuen en localitzacions molt pròximes entre si, tinguen l'oportunitat de conèixer-se, descobrir col·laboradors o possibles clients.

L'èxit de la trobada que es va efectuar en 2017 destaca per les seues xifres. S'apuntaren prop de 70 empreses i es van formalitzar 68 reunions entre empresaris amb l'objecte d'establir sinergies empresarials. El organitzadors confien que aquesta vegada es puga ampliar el nombre de contactes i relacions. 

Escrit per Raül Pina