El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Plataforma per la Reindustrialització Territorial prepara una segona edició de la 'Trobada industrial clients-proveïdors'

Imatge de l'edició del 2017
Tindrà lloc al mes de maig a les instal·lacions d'IBIAE

Els integrants de la Plataforma per la Reindustrialització Territorial (IBIAE-FEDAC-COEVAL) estan ultimat tots els detalls per a l'organització de la II edició de la 'Trobada industrial clients-proveïdors'. Les patronals de la Foia de Castalla, L'Alcoià-El Comtat i la Vall d'Albaida compten amb l'aval i l'èxit del que es va efectuar en 2017, al qual s'apuntaren prop de 70 empreses i es formalitzaren 68 reunions entre empresaris d'aquestes comarques amb l'objecte d'establir sinergies empresarials. 

Entre les novetats per a la cita de maig de 2018, en una data encara per determinar, es troba l'ampliació a altres territoris per a abastar més possibilitats i oportunitats de negoci. Les patronals contactaran amb les seues homòlogues de comarques adjacents per a incorporar-les a aquesta atractiva proposta. 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és posar en contacte empreses que estan a una curta distància perquè les companyies que conviuen en un mateix territori, tinguen l'oportunitat de conèixer-se, descobrir col·laboradors o possibles clients.

Escrit per Raül Pina