El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La pluja no frena els comerciants

Protesta de colors per part dels comerciants del centre d'Alcoi/AM
L'Ajuntament s'ha compromés a fer una jornada amb tots els implicats, tal com ha demanat AlCentro, per a buscar solucions

Vora un centenar de comerciants, veïns i empresaris d'Alcoi han participat en el nou acte de protesta del sector comercial del centre. Més de 80 plantes de colors han mostrat la necessitat, com diu Alex Cerradelo, president d'AlCentro, entitat convocant, de "tindre un centre sa i actiu". En aquesta ocasió també han tingut el suport de tots els grups polítics de l'Ajuntament.

El fred i la pluja no ha parat els comerciants, que han continuat endavant amb l'acte de protesta convocat per a aquest dilluns 21 de març. En lloc de concentrar-se a la plaça d'Espanya, com estava previst, on han fet en el passadís que uneix la "Bandeja" amb la plaça de Dins. A poc a poc han arribat més d'un centenar de comerciants i veïns que portaven plantes de colors. Alex Cerradelo, president d'AlCentro, entitat convocant, explicava que l'objectiu és mostrar la necessitat de tindre "un centre sa i actiu, perquè viu es demostra que està. Ara volem que siga sa com qualsevol altre barri de la ciutat i viu a l'hora d'habitants, no sols per anar a l'oficina i treballar".

Alex Cerradelo ha agraït el suport i presència de comerciants, veïns, empresaris i també polítics, ja que en aquesta ocasió sí que han estat presents membres de tots els partits del govern municipal. També ha instat l'Ajuntament a celebrar una jornada en què participen tots els agents implicats en la recuperació del centre, i així intentar trobar solucions. Un oferiment que la regidora de comerç Vanessa Moltó ha arreplegat i s'ha compromés a dur endavant. La regidora Vanessa Moltó, per la seua banda, ha agraït el to de la protesta, sempre en positiu.

AlCentro continua en el seu calendari de protestes, no programades però que continuaran depenent de les reaccions de les diferents administracions.