El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La pluja obliga a tancar el casal del Nadal, i ajorna l'obertura de la mostra de Manuel Boix

Casal del Nadal / Arxiu

La programació cultural d'Alcoi s'ha vist condicionada aquesta primera setmana de desembre a causa de la pluja. D'una banda, les goteres han obligat a clausurar el Casal del Nadal, que no obrirà fins al 6 de desembre. D'altra, s'ha hagut d'ajornar la inauguració de l'exposició de Manuel Boix fins al 12 de febrer, que acollirà la llotja de Sant Jordi, i on les goteres també han fet acte de presència.

No és la primera volta que la pluja condiciona una mostra d'art en la llotja de Sant Jordi, i és que les goteres s'han convertit en un tret característic de l'estructura, com si fóra una signatura del seu arquitecte, Santiago Calatrava, conegut pels nombrosos maldecaps que generen el seu treball. L'exposició de l'artista valencià Manuel Boix s'inaugurarà finalment el dijous 12 de desembre a les 20 h, i es podrà visitar fins al 2 de febrer.

Pel que fa al Casal del Nadal, s'ha hagut de clausurar aquest 4 de desembre a causa també de les filtracions d'aigua. La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, recorda que en tractar-se d'un edifici antic (la Capella de la Verge dels Desemparats) "la fuita pot ser difícil de trobar". De moment ja s'han cancel·lat les visites d'escolars programades per al 5 de desembre, i no serà com a mínim fins al divendres 6 de desembre que es tornen a obrir les portes al públic.