El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Suspeses les classes al Bracal per la pluja

El Bracal / AMPA El Bracal

Durant les últimes hores 'El Bracal' ha sofrit diverses goteres i malestars en l'edificació fent impossible la pràctica docent a les aules. Ara bé, pel que fa als altres col·legis i instituts de Muro d'Alcoi, aquests continuaran la seua activitat.

L'Ajuntament de Muro comunica per les xarxes socials que el col·legi públic 'El Bracal' estarà tancat per a la pràctica docent per no reunir els mínims de seguretat.

Durant les últimes hores 'El Bracal' ha patit diverses goteres i altres malestars derivats de la pluja, fent impossible la pràctica docent a les aules. Així, s'han suspés les classes aquest 11 de setembre.  Ara bél pel que fa als altres col·legis i instituts de Muro d'Alcoi, continuen amb la seua activitat. 

Des de l'Ajuntament de Muro recomanen precaució pels alts nivells de pluja torrencial previstes per a les pròximes hores.

A més a més, AEMET activa l'avís roig per al dia de demà, ja que la situació meteorològica estarà molt adversa per la província d'Alacant i el sud de València.

 

— AEMET_C. Valenciana (@AEMET_CValencia) September 11, 2019 ">