El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

La poesia invadeix Castalla amb la presentació del llibre 'Encara que la nit es faça forta' de Gràcia Jiménez

Llibre 'Encara que la nit es faça forta' de Gràcia Jiménez
El dia 1 de juny tindrà lloc aquest esdeveniment a la Biblioteca Pública de la Casa de Cultura de Castalla, a les 20 h.

La Biblioteca Pública de la Casa de Cultura de Castalla, té el plaer d’acollir la presentació del llibre de poesia 'Encara que la nit es faça forta' de la guanyadora del Premi Paco Mollà, Gràcia Jiménez.

El pròxim dia 1 de juny, a les 20 h tindrà lloc la presentació del llibre de poesia 'Encara que la nit es faça forta' de Gràcia Jiménez, professora d’Història, ex-inspectora i activista cultural. Aquest llibre ha sigut guanyador del Premi Paco Mollà.

En la presentació, que serà en la Biblioteca Pública de la Casa de Cultura de Castalla, també participaran Josep Lluís Rico Verdú i l'acompanyament musical de Javi Navas al violí.