El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policia dissol un sopar popular en el carrer Barbacana d'Alcoi en plena pandèmia

  • La Policia va fer complir les normatives per a prevenir el Coronavirus i va aconsellar el veïnat que no isquera al carrer sense mascaretes ni respectant les mesures de segureta

Agents de les Policies Local i Nacional van dissoldre dijous passat una festa al carrer Barbacana, al centre d'Alcoi, que se celebrava en plena via pública tot i les prohibicions de la Covid 19.

L'avís va arribar a la policia local des del mateix carrer Barcana, situat al centre històric de la ciutat. Una vintena de persones celebraven un sopar -sembla que familiar en ple carrer. La Policia local es va personar, i en previsió que es cometera algun incident, la Nacional també va desplegar diferents patrulles, algunes armades. Aquesta informació ha estat confirmada pel regidor de Policia, Raül Llopis.

Després de recomanar que tornaren a casa, no sense dificultat i les pertinents discussions principalment entre membres de la mateixa família (alguns es resistien a fer cas), tots van pujar als seus habitatges.

La Policia va fer complir les normatives per a prevenir el Coronavirus i va aconsellar el veïnat que no isquera al carrer sense mascaretes ni respectant les mesures de seguretat.

Després de personar-se i resoldre la situació, no es va registrar cap incident més.