El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

La Policia farà controls d'alcoholèmia i drogues als conductors de les carrosses de Festes d'Alcoi

Carrosa d'un ballet al Cantó Pinyó / AM
Al Partidor i, també pot fer-los, durant el recorregut

La Policia Local ho té clar: si algun conductor s'excedeix en els límits de la taxa d'Alcohol o dóna positiu en drogues, no conduirà cap carrossa. David Lerma, cap de la Policia Local d'Alcoi, ha apuntat que en eixe cas "no sabem qui conduiria la carrossa, però no ens podem arriscar a que una persona que done positiu en alcohol o drogues conduïsca un vehicle a un metre de 25.000 o 30.000 persones"

La seguretat és el primer i això ho sap ben bé la Policia Local d'Alcoi. I perquè tot isca bé, la Policia Localha comunicat a ARAMULTIMÈDIA que hi haurà control d'alcoholèmia i de drogues als conductors de les carrosses el dia de les Entrades d'Alcoi. David Lerma, cap de la Policia Local, ha contat que els controls "es podran fer al Partidor i, també, durant el recorregut".

Però no només hi haurà control d'alcoholèmia i drogues, sinó que abans que comence l'Entrada es convocarà a tots els Primers Trons amb la finalitat que presenten totes les assegurances i permisos de les carrosses.

La Policia Local ho té clar: si algun conductor s'excedeix en els límits de la taxa d'Alcohol o dóna positiu en drogues, no conduirà cap carrossa. David Lerma ha apuntat que en eixe cas "no sabem qui conduiria la carrossa, però no ens podem arriscar a què una persona que done positiu en alcohol o drogues conduïsca un vehicle a un metre de 25.000 o 30.000 persones".

Aquesta mesura de la Policia Local respon a l'Ordenança Tipus de Cavalcades Segures de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Segons aquest organisme, es tracta "d'adoptar mesures necessàries per a evitar qualsevol accident i preservar l'espai públic com un lloc en el qual totes les persones puguen desenvolupar en llibertat totes les seues activitats de lliure circulació, el seu oci, encontre i esplai amb total seguretat".